Bounty (fara zahar, fara unt, 100% sanatoase)

Tineti-va bine, pentru ca o sa va arat ceva cu totul special si extraorinar de gustos!

3

Va prezint batoanele Bounty fara zahar, naturale si 100% sanatoase. 🙂

Sunt DELICIOSE, pe cuvat, si spre surprinderea mea chiar seamana destul de bine cu varianta originala.

Mega aromate, cremoase si acoperite cu ciocolata, sunt o adevarata minune gastronomica.

4

Intr-o perioada am fost obsedata de Bounty si ajunsesem sa-l mananc zilnic la liceu. In momentul in care am decis sa-mi schimb modul de viata si regimul alimentar, am renuntat la ideea de a mai manca Bouty sau orice alta ciocolata cu zahar.

Inventia acestei retete mi-a adus o satisfactie deosebita, pentru ca in sfarsit ma pot bucura din nou de acest baton cu ciocolata si nuca de cocos.

 

Bounty (fara zahar, fara unt, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 batoane 5 minute
Timp de asteptare
5 ore
Portii Timp de preparare
10 batoane 5 minute
Timp de asteptare
5 ore
Bounty (fara zahar, fara unt, 100% sanatoase)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 batoane 5 minute
Timp de asteptare
5 ore
Portii Timp de preparare
10 batoane 5 minute
Timp de asteptare
5 ore
Ingrediente
Portii: batoane
Unitati:
Etape
  1. Turnam apa intr-o tigaie antiaderenta si adaugam fulgii de cocos, laptele praf, taratele de psyllium si eritritolul. Amestecam totul cu o spatula din silicon pana cand compozitia se leaga. Tot procesul nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute. In cazul in care compozitia a iesit prea uscata, mai adaugati putina apa/lapte de cocos.
  2. Transferam compozitia rezultata intr-o forma din silicon cu diametrul de 20cm si o lasam sa se raceasca complet.
  3. Punem forma in frigider si o lasam acolo timp de 4 ore.
  4. Rasturnam compozitia pe un tocator si o portionam in 10 batoane egale.
  5. Rupem ciocolata in bucati mai mici si adaugam uleiul de cocos. Topim ciocolata in cuptorul cu microunde in reprize, amestecand ciocolata o data la 10 secunde, sau la bain marie.
  6. Invelim batoanele in ciocolata cu ajutorul unei furculite, le asezam pe o bucata de hartie de copt, le lasam sa se raceasca putin, dupa care le tinem in frigider pana la intarirea completa a ciocolatei.
  7. Va recomand sa nu omiteti uleiul de cocos, pentru ca acesta fluidizeaza ciocolata pentru o acoperire mai usoara.
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia, fulgii de cocoslaptele praf degresat, taratele de psyllium si ciocolata le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.

Partajeaza reteta

 

Valorile nutritionale pentru 1 baton Bounty fara zahar
Valorile nutritionale pentru 1 baton Bounty fara zahar

 

Aceste valori nutritionale sunt cat se poate de reale, iar numarul de calorii per baton, acesta fiind gigantic, este mai mult decat acceptabil.

Trebuie sa le incercati, pentru ca sunt spectaculoase!

 


Untitled-2

 

 

 

 

You may also like

6 comentarii

    1. Buna Valentina,

      Eu folosesc forme de la Delimano pe care le puteti gasi pe http://www.delimano.ro/pentru-copt/vase-copt. Eu sunt foarte multumita de calitatea acestor forme si sunt la pret redus acum. Puteti gasi formele din silicon de la Delimano si in Cora sau exista variante mai ieftine pe http://www.pretulverde.ro/produse/317-pentru-bucatarie/318–forme-si-instrumente-din-silicon/.
      Daca mai aveti intrebari sau nelamuriri va ajut cu cel mai mare drag!

      -T

  1. Bună Tatiana,

    Am încercat această rețetă, dar se sfărâma compoziția de cocos și nu reușesc să fac batoanele. Știi care ar putea fi cauza? Oare aș putea să adaug o banana, ca să lege putin compozitia?

    Ca și gust, e foarte bună și asemănătoare cu batoanele Bounty. Mulțumesc!

    1. Buna Alina,

      Cred ca fulgii tai de cocos au fost foarte uscati. In functie de brand, acestia pot absorbi mai mult sau mai putin lichid. Pe viitor, iti recomand sa cumperi niste fulgi de cocos de calitate sau maresti cantitatea de apa/lapte de cocos in cazul in care vezi ca nu se leaga compozitia.

      Ma bucur foarte tare ca ti-au placut batoanele si sper sa mai incerci si alte retete.
      -T ♥

  2. Buna! Am incercat sa fac reteta numai ca nu am folosit taratele ca nu am avut ,voi incerca data viitoare numai ca nu am reusit sa fac batoanele,compozitia trebuie facuta la cald pe aragaz ? Multumesc

    1. Buna, Alina! Din pacate nu poti elimina taratele, pentru ca ele leaga compozitia si sunt esentiale pentru reteta. Dupa cum scrie si in pasi, compozitia de gateste la cald, intr-o tigaie.

Lasă un răspuns la Tatiana Bobeica Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *