Bomboane Semi-Crocante Aero (fara zahar, 100% naturale)

V-ati dorit vreodata ca ciocolata sa aiba mai multa personalitate? Da? Atunci, cu siguranta, ne potrivim!

Ador ciocolata si cred ca este o adevarata minune gastronomica, insa uneori mi se pare foarte frustrant faptul ca se topeste in doar cateva secunde, iar placerea dureaza atat de putin. Nefiind un aliment hipocaloric incerc (pe cuvant chiar incerc) sa il consum cu masura.

Dupa foarte multe incercari nereusite, dezamagiri si loturi aruncate, am reusit sa creez niste bomboane semi-crocante delicioase, atat de bune incat in numai 2 zile toate au ajuns la mine in stomac. 🙂

Ma declar vinovata, insa nu ma caiesc, pentru ca aceste minuni cu personalitate sunt facute exclusiv cu ingrediente naturale, nu contin zahar si sunt pur si simplu „mmmmmm”.

1

 

4

Nu-i asa ca par delicioase? Parca ma indeamna sa le iau si sa le fac disparute. 🙂

Desi sunt fabuloase, nu contin zahar si sunt 100% naturale, aceste bomboane nu sunt hipocalorice. Pentru ca am folosit unt de cacao, cantitatea de grasimi este destul de ridicata, dar va garantez ca si asa sunt mult mai sanatoase decat ceea ce gasim pe rafturile magazinelor.

Aroma de cacao este pur si simplu molipsitoare, iar textura putin crocanta si aerata m-a dat literalmente peste cap.

Impreuna cu reteta aveti si un „ahhhhhh” inclus pentru fiecare bomboana, pentru ca sunt #preabune!

 

8

 

Bomboane Semi-Crocante Aero (fara zahar, 100% naturale)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
15 bomboane (aproximativ 150g) 10 minute
Timp de asteptare
30 de minute
Portii Timp de preparare
15 bomboane (aproximativ 150g) 10 minute
Timp de asteptare
30 de minute
Bomboane Semi-Crocante Aero (fara zahar, 100% naturale)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
15 bomboane (aproximativ 150g) 10 minute
Timp de asteptare
30 de minute
Portii Timp de preparare
15 bomboane (aproximativ 150g) 10 minute
Timp de asteptare
30 de minute
Ingrediente
Portii: bomboane (aproximativ 150g)
Unitati:
Etape
  1. Topim untul de cacao la bain marie amestecand incontinuu.
  2. Adaugam eritritolul, cacaoua, laptele praf si incepem sa incorporam totul cu ajutorul unei satule din silicon. Tinem compozitia la bain marie 3-4 minute, amestecand incontinuu, pentru ca eritritolul sa se dizolve partial.
  3. Transferam ciocolata intr-un ibric, pentru o portionare mai usoara, si o turnam intr-o forma de praline.
  4. Punem forma in congelator pentru 30 de minute sau pana cand bomboanele s-au intarit.
  5. Bomboanele se pastreaza cel mai bine intr-o punga sau intr-un vas cu inchidere ermetica, sau invelite individual in folie de aluminiu.
Notitele retetei

Untul de cacao, eritritolul cu stevia si laptele praf degresat le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.

Partajeaza reteta


 

Valorile nutritionale pentru 1 bomboana
Valorile nutritionale pentru 1 bomboana

 

Sincer, am mancat o cantitate rusinoasa de bomboane (15 bucati) in numai doua zile, lasand la o parte cele patru briose cu visine si faina de migdale, kilogramul de pomelo si..cred ca este cazul sa ma opresc cu enumeratiile. 😀


Untitled-2

 

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns la Tatiana Bobeica Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *