Biscuiti Vegani cu Cacao si Faina de Quinoa (fara zahar, fara faina alba, fara unt)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
320 g 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
20 de minute 30 de minute
Portii Timp de preparare
320 g 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
20 de minute 30 de minute
Biscuiti Vegani cu Cacao si Faina de Quinoa (fara zahar, fara faina alba, fara unt)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
320 g 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
20 de minute 30 de minute
Portii Timp de preparare
320 g 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
20 de minute 30 de minute
Ingrediente
Portii:320 g
Etape
  1. Într-un bol, combinăm făina de quinoa cu făina de ovăz, eritritolul cu stevia, cacaoa, praful de copt și sarea. Adăugăm uleiul de cocos topit și laptele de migdale și frământăm compoziția până la obținerea unui bile de aluat.
  2. Așezăm bila pe o bucată de foaie de copt, o aplatizam puțin și o acoperim cu o altă bucată de foaie de copt. Facem acest lucru pentru a preveni lipirea alutului de sucitor.
  3. Întindem aluatul într-o foaie subţire cu grosimea de aproximativ 2-3 mm.
  4. Decupăm biscuiții folosind o formă sau un pahar și îi așezam într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  5. Aluatul rămas se împreunează și se întinde pentru decuparea unor noi biscuiți. Încercăm să folosim aproape tot aluatul, pentru că este păcat să-l irosim. Dacă este nevoie, se schimbă bucățile de foaie de copt.
  6. Coacem biscuiții timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius.
  7. După coacere, îi transferăm pe un grătar și îi lăsăm să se răcească complet. Se păstrează într-un vas cu închidere ermetică.
  8. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagină care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.