Biscuiti Proteici cu Faina de Cocos (fara zahar, fara gluten, fara unt, 100% sanatosi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
430 g 5 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
15-20 de minute 8 ore
Portii Timp de preparare
430 g 5 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
15-20 de minute 8 ore
Biscuiti Proteici cu Faina de Cocos (fara zahar, fara gluten, fara unt, 100% sanatosi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
430 g 5 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
15-20 de minute 8 ore
Portii Timp de preparare
430 g 5 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
15-20 de minute 8 ore
Ingrediente
Portii:430 g
Etape
  1. Amestecam faina de cocos cu faina de orez, faina de konjac, whey-ul, praful de copt, eritritolul cu stevia si indulcitorul lichid. Topim putin ulei de cocos in cuptorul cu microunde si adaugam 15ml la amestecul obtinut mai devreme. Uleiul ramas poate fi turnat inapoi in cutie. Amestecam bine compozitia pentru a distribui uleiul de cocos.
  2. Adaugam laptele de cocos, albusurile si aromele si, cu ajutorul mainilor, incorporam toate ingredientele umede.
  3. Transferam compozitia pe o suprafata curata de lucru si o nivelam.
  4. Decupam biscuitii si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru ca transferul in tava sa fie mai usor, puteti folosi o paleta.
  5. Coacem biscutii in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de 15-20 de minute, in functie de cuptor. Transferam biscutii pe un gratar si ii lasam sa se raceasca complet. Mie imi plac biscuitii putin mai fermi, de aceea ii las descoperiti peste noapte pe gratar. Procedand astfel, obtinem un miez moale si o suprafata mai ferma. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagină care îl comercializează.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.