Biscuiti cu Unt si Picaturi de Ciocolata | Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
16 bucati 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
24 de minute 1 ora
Portii Timp de preparare
16 bucati 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
24 de minute 1 ora
Biscuiti cu Unt si Picaturi de Ciocolata | Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
16 bucati 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
24 de minute 1 ora
Portii Timp de preparare
16 bucati 15 minute
Timp de gatire Timp de asteptare
24 de minute 1 ora
Ingrediente
Portii:16 bucati
Etape
  1. Batem untul, îndulcitorul și oul cu ajutorul unui mixer. Eu am folosit un mixer planetar, de masă, cu atașamentul "paletă".
  2. Adăugăm făina, praful de copt și semințele de vanilie și mixăm totul până la omogenizare. Dacă nu aveți mixer planetar, puteți frământa aluatul cu mâinile. Atenție, doar omogenizăm totul și nu frământăm prea mult aluatul.
  3. Adăugăm picăturile de ciocolată și le încorporăm în aluat prin frământare ușoară.
  4. Împărțim aluatul în 16 bile egale. Din fiecare bilă formăm un biscuit pe care îl aplatizam cât se poate de mult.
  5. Punem biscuiții în tavă tapetată cu hârtie de copt și îi coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 24 de minute.
  6. Eu am copt biscuiții pe rând, în două tăvi.
  7. Îi transferăm pe un grătar și îi lăsăm să se răcească complet.
  8. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.