Biscuiti cu ciocolata neagra (fara zahar, fara unt, 100% sanatosi)

Cred ca stiti deja ca am o obsesie pentru tot ce contine ciocolata. Exista si exceptii, bineinteles, insa cert este faptul ca ador ciocolata.

Stiti de cate ori mi-am propus sa fac biscuiti cu ciocolata si am renuntat la aceasta idee? De ce? Pentru ca dupa cateva incercari nereusite in care ciocolata se topea in totalitate si imi ruina biscuitii, m-am dat batuta.

Din orgoliu sau simpla incapatanare, am hotarat sa mai incerc o data si sa castig aceasta batalie, iar acesta este rezultatul. 🙂

2

 


 

YAY!!!

In sfarsit am obtinut niste biscuiti perfecti cu ciocolata, atat de buni incat provoaca dependenta.

Probabil sunteti curiosi ce am facut diferit de data aceasta, nu-i asa? Ei bine, am folosit ciocolata neagra cu o structura mai ferma pentru ca aceasta sa reziste macar partial la coacere.

Sincer, acesti biscuiti sunt foarte gustosi, fara grasimi in exces, fara zahar adaugat, iar faptul ca sunt sanatosi este un bonus.


Biscuiti cu ciocolata neagra (fara zahar, fara unt, 100% sanatosi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
23 biscuiti 5 minute
Timp de gatire
15 minute
Portii Timp de preparare
23 biscuiti 5 minute
Timp de gatire
15 minute
Biscuiti cu ciocolata neagra (fara zahar, fara unt, 100% sanatosi)
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
23 biscuiti 5 minute
Timp de gatire
15 minute
Portii Timp de preparare
23 biscuiti 5 minute
Timp de gatire
15 minute
Ingrediente
Portii: biscuiti
Unitati:
Etape
  1. Amestecam faina de ovaz cu faina de orez, amidonul, praful de copt, vanilia macinata si eritritolul.
  2. Adaugam oul, albusul, laptele de cocos, aroma de ciocolata si indulcitorul lichid. Cu ajutorul unei linguri omogenizam compozitia.
  3. Taiem ciocolata in bucati potrivite. Eu am folosit nasturei din ciocolata neagra belgiana cu stevia pe care i-am taiat mai marunt, pentru ca acestia se comporta mai bine la coacere.
  4. Adaugam ciocolata maruntita la restul compozitiei si o incorporam. Transferam aluatul fluid intr-un sac de patiserie si formam cercuri mici pe tava tapetata cu hartie de copt. Avem grija sa lasam suficient spatiu intre biscuiti, pentru ca acestia se vor extinde.
  5. Coacem biscutii, in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, timp de 15 minute sau pana cand acestia au inceput sa se rumeneasca pe margini.
  6. Racim biscuitii pe un gratar dupa care se pot servi. Se pastreaza intr-o punga sau intr-un vas cu inchidere ermetica.
Notitele retetei

Eritritolul cu stevia, indulcitorul lichid cu stevia, banutii de ciocolata neagra si aroma de ciocolata le puteti comanda de pe www.nosugarshop.ro.


© Dulciurile Nu Ingrasa. Toate materialele postate pe acest site imi apartin si sunt protejate de drepturile de autor si toate drepturile ce imi revin in calitate de autor conform legislatiei romane si internationale aflate in vigoare. Folosirea retetelor in scop comercial este interzisa, la fel si copierea acestora fara specificarea autorului si sursei.

 

Partajeaza reteta


NutritionLabel-62

Doar 33 de calorii si 0.1g de zahar per biscuite!


1


  1. Ne facem o cafea
  2. Luam 1,2 sau 3 biscuiti, in cazul meu 5 🙂
  3. Ne rasfatam!

 

Untitled-2

 

You may also like

4 comentarii

    1. Am facut pozele atunci cand biscuitii inca erau calzi. Incerca sa pui mai multa ciocolata pe mijloc inainte sa bagi biscuitii in cuptor si serveste-i calzi sau incalzeste-i inainte de servire si o sa ai o crema de ciocolata. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *