Biscuiti cu Aroma de Caramel Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
12 biscuiti 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
14-15 minute 30 de minute
Portii Timp de preparare
12 biscuiti 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
14-15 minute 30 de minute
Biscuiti cu Aroma de Caramel Fara Zahar
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
12 biscuiti 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
14-15 minute 30 de minute
Portii Timp de preparare
12 biscuiti 30 de minute
Timp de gatire Timp de asteptare
14-15 minute 30 de minute
Ingrediente
Portii:12 biscuiti
Etape
  1. Punem mixul pentru biscuiți într-un bol încăpător.
  2. Adăugăm toate ingredientele lichide și amestecăm compoziția cu o spatulă până la omogenizare. Vom obține un aluat compact și moale.
  3. Vom obține aproximativ 320g de aluat pe care îl vom împarți în 12 bile egale. Aplatizam fiecare bilă pentru a obține niște biscuiți plați și rotunzi.
  4. Punem câte o nucă pecan în mijlocul fiecărui biscuit și o presăm ușor.
  5. Coacem biscuiții în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 14-15 minute.
  6. Transferăm biscuiții pe un grătar și îi lăsăm să se răcească complet. Îi păstrăm într-un recipient cu închidere ermetică, de preferat în frigider.
  7. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.