Batoane Proteice Fără Zahăr cu Aromă de Banane

Niciodată nu poți avea prea multe rețete de batoane proteice, de aceea mi-am propus să vă prezint toate variantele delicioase pe care le puteți obține cu usurință în condiții casnice. Pană acum v-am prezentat versiunea cu aromă de ciocolată și nuci și cea cu zmeură și ciocolată albă, însă a venit timpul să ne jucăm cu aroma de banane.

Deși în cazul acestor batoane aroma de banane este dominantă, vă pot spune că nu este singura care se va face simtită. Cred că titlul cel mai potrivit ar fi fost “Batoane Proteice Fără Zahăr cu Aromă de Brioșe cu Banane”, însă mi s-a părut prea lung și destul de ciudat.

În fiecare baton o să găsiti câteva bucăti de nucă, iar untul de migdale îmbogăteste aroma și o face mai sofisticată. Vă prezint niște batoane cu atitudine! 😀


1-min2-min


Untitled-4Batoane Proteice Fără Zahăr cu Aromă de Banane
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 batoane 20 de minute
Timp de asteptare
10-12 minute
Portii Timp de preparare
10 batoane 20 de minute
Timp de asteptare
10-12 minute
Batoane Proteice Fără Zahăr cu Aromă de Banane
Imprima reteta
Portii Timp de preparare
10 batoane 20 de minute
Timp de asteptare
10-12 minute
Portii Timp de preparare
10 batoane 20 de minute
Timp de asteptare
10-12 minute
Ingrediente
Portii: batoane
Unitati:
Etape
  1. Combinăm whey-ul cu cazeina, pudra vitafiber și aroma de banane.
  2. Adăugăm miezul de nucă, untul de migdale și laptele și frământăm totul până la omogenizare. Nu adăugați mai mult lichid, doar frământați și veți vedea că totul se va lega. Dacă dețineți un mixer de masă vă recomand să-l utilizați, folosind atașamentul "paletă".
  3. Transferați compoziția într-o formă pătrată din silicon cu diametrul de 20cm și presați-o până când obțineți o suprafață compactă și plată.
  4. Puneți forma în frigider pentru o oră sau în congelator pentru 10-15 de minute.
  5. Înlăturați forma și porționați compoziția, formând 10 batoane egale.
  6. Enjoy!
Notitele retetei

Dați click pe fiecare ingredient pe care ați vrea să-l cumpărați și veți fi redirecționați pe pagina care îl comercializează.

© Dulciurile Nu Îngrașă. Toate materialele postate pe acest site îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației române și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.

Partajeaza reteta

NutritionLabel-2

Un baton proteic are 266kcal, 10.3g de grăsimi, 32.7g de carbohidrați și 25.1g de proteine! 


Folosiți codul DNI15 pentru a obține un DISCOUNT de 15%, valabil pentru fiecare comandă plasată pe Myprotein. De asemenea, puteți folosi codul DNIORGANIC pentru a obține un discount de 20%pentru toate produsele din gama organică.

Pentru a beneficia de un DISCOUNT de 5% din valoarea fiecărei comenzi plasate pe www.nosugarshop.ro, puteți folosiți codul DNI5.


Untitled-2

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *