Chec Pufos cu Cacao (fără zahăr, cu mai puțini carbohidrați)

Pur și simplu ador produsele de patiserie pufoase, însă cei care au încercat să elimine făina albă știu cât de dificil poate fi să obții un produs foarte pufos cu alte tipuri de făină. Fiind înscrisă în toate grupurile posibile și imposibile de gătit văd tot felul de dulciuri, unele atrăgătoare, altele mai puțin. Uitându-mă […]

Continue Reading

Crème Brûlée Low-Fat Fără Zahăr

De tare multe ori mă trezesc adaptând dulciuri pe care nu le-am încercat niciodată, iar acest lucru se aplică și în cazul de față. Nu am mâncat niciodată un Crème Brûlée făcut cu zahăr și frișcă, chiar dacă l-am văzut de multe ori în poze și emisiuni. Cu toate acestea, în bucătăria mea nu există […]

Continue Reading

Cozonac cu Făină Integrală Fără Zahăr

Paștele și Crăciunul sunt sărbătorile mele preferate, pentru că sunt sărbători de familie, care apropie și aduc un val de bunătate în sufletele noastre. Chiar dacă de Paște nu primim cadouri ca de Crăciun, nu cred că acest aspect este esențial pentru a simți sărbătoarea, iar cei care au lăsat adolescența în spate îmi vor […]

Continue Reading

Mille-feuille/Napoleon Fără Zahăr

Cred că toți avem anumite feluri de mâncare specifice familiei noastre, fără care mesele de sărbătoare par incomplete. De când mă știu am întâlnit Revelionul cu o felie de Mille-feuille/Napoleon, însă atunci când am renunțat la zahăr, a trebuit să renunț și la această tradiție. Anul acesta a fost primul în care am decis să […]

Continue Reading